Verliefd op DJ Isis

Ja ik ben verliefd op DJ Isis. DJ Isis is een fenomeen in het DJ wereldje en is superknap en heeft alles wat een man begeerd. Maar daarom ben ik niet verliefd op DJ Isis. DJ Isis

Nee ik ben verliefd op DJ Isis omdat zij veelal gedaan heeft wat ze zegt en eenvoudig is gebleven.
Ik ben niet verliefd op de persoon, maar op de uitstraling en haar gedachtengoed.

Een kleine greep uit wat DJ Isis gezegd heeft. Allereerst ziet zij de crisis als een kans ipv als een bedreiging. In haar ogen gaat het juist beter door de crisis ipv slechter. We moeten zo arm worden dat we onze rijkdom niet in materie maar in wijsheid gaan zoeken.

Het huidige systeem creert hebberigheid en dat is een van de lelijkste dingen op aarde. Als je het systeem aan de kaak wil stellen, dan moet je oppassen dat je niet onderdeel wordt van hetzelfde systeem.

Veel mensen worden helemaal niet gelukkig van de toegang tot materialistische rijkdom. Een 2e huis, een 2e auto, een groter 2e huis, een 2e garage, in elke kamer een televisie/internet/pc, etc..Geluk komt niet uit rijkdom, maar uit hele andere dingen.

Helaas is er een crisis nodig om veel mensen hier weer besef van te geven. Als we de tijd krijgen om het besef te krijgen en niet door de marketingmachine binnen het systeem gebrainwashed worden dat we alleen maar beter uit de crisis komen door het kopen van spullen/huizen maar door samenwerken, samenleven en delen van kennis!

Jouw Beoordeling: Geen | Gemiddelde: 4 (2 votes)

Theme provided by Danetsoft under GPL license from Danang Probo Sayekti