Verhagen zo integer als Klink

Waarom verbaast het me niet dat Ab Klink de beroemde brief geschreven heeft op verzoek van de CDA-fractievoorzitter BlekerEN Verhagen? Die hebben hem gevraagd zijn bezwaren op papier te zetten.
Dit heeft Ab Klink netjes en oprecht gedaan. De brief was alleen bedoeld voor de fractievoorzitter en Verhagen.

Wie heeft die brief laten uitlekken? Wie had daar voordeel bij? En waarom zegt Verhagen dat hij Klink helemaal niet gevraagd heeft een brief te schrijven? Waarom liegt hij?

Klink heeft geen reden meer tot liegen. Hij is opgestapt als onderhandelaar en staat tot nu toe ook als integer politicus bekend.
Verhagen daarentegen heeft al de schijn tegen zich. Was hij zuiver bij het Afghanistan debat?

Verhagen liegt hierover volgens mij omdat het hem uitkomt dat Klink als concurrent verdwijnt. Verhagen en Klink staan voor andere waarden en normen binnen het CDA.

Het bevreemt mij dat Verhagen hier zo makkelijk mee weg komt.

Nog geen beoordelingen

BV Nederland blijkt Firma List & Bedrog

Het is inderdaad bizar hoe makkelijk Verhagen en Rutte + hun vriendjes, waaronder Bleker en Opstelten wegkomen met het spelen van smerige spelletjes waarvan heel Nederland getuige is.
Deze 4 heren krijgen als trofee een post als minister(president) danwel staatssecretaris.
Als mensen op zulke posten zich schuldig maken aan dergelijk gedrag en ook nog eens ruimhartig worden beloond, waarom dan meer verwachten van de gewone burger of baldige tieners in achterstandwijken?

Teun vd Laar

Verhaal van Ab Klink klopt / Rutte & Verhagen blijken leugenaars

Op dag1 van de nieuwe regering blijkt het verhaal van Ab Klink rondom het te verwachten gedrag van de PVV al te kloppen. PVV legt de plannen op haar eigenwijze wijze volledig anders uit dan VVD/CDA en Mark Rutte kijkt netjes de andere kant op en geeft PVV alle gelegenheid tot de eigen uitleg.
Rutte en mn Verhagen hadden aangekondigd dat nooit te zullen toleren, maar op dag1 gebeurt het dus al.

JP

CDA-er Bleker bekent kleur en blijkt een grote leugenaar

Woensdagavond heeft CDA-partijvoorzitter Henk Bleker toegegeven dat hij Ab Klink middels het dreigement van een ontslagprocedure onder grote druk heeft gezet om uit de fractie te stappen.
Dezelfde Bleker verklaarde enkele weken eerder dat het "bullshit" was dat Klink de partij uit zou zijn gewerkt.
Het CDA toleert de eigen mening en de democratische rechten van haar eigen fractieleden dus niet en tast daarmee de fundamenten van onze democratie aan.
Geen wonder dat de partij zo weinig moeite heeft met de PVV.
Het zogenaamde christendemocratische CDA heeft niets te maken met zowel de Christelijke normen en waarden als met democratie. Het blijkt een partij van leugen, list en bedrog en dat gaat nu de helft van de ministers van het aankomende kabinet leveren.
Het is om misselijk van te worden.

René

Smerige spelletjes binnen het CDA

Het is inderdaad opmerkelijk dat Verhagen en het CDA niet keihard worden afgerekend op de smerige spelletjes die zo overduidelijk binnen het CDA gespeeld worden.
Sinds het vertrek van Klink is het CDA niet veel verder gezakt in de peilingen terwijl het vertrek van Klink en de erg tegenstrijdige verklaringen wel duidelijk aangaven dat de interne organisatie van het CDA zeer onzuiver is.

Ingrid

Theme provided by Danetsoft under GPL license from Danang Probo Sayekti