PVVee leider praat recht wat krom is. PVV leiding faalt hopeloos.

De geblondeerde PVVee leider, die met zijn grote mond anderen regelmatig verweet dat ze kromme dingen recht proberen te praten, blijkt zelf geen haar beter.

De afgelopen dagen probeerde hij de wandaden van enkele van zijn partijgenoten (waaronder Eric Lucassen en James Sharpe) af te zwakken, terwijl mensen met zulk gedrag voorheen als tuig van de richel en criminelen werden betiteld door deze partij.

Lucassen heeft ook nog eens keihard gelogen en ook dat wordt gedoogd door de PVV leider.

Verder probeert de PVV leider de krakkemikkige samenstelling van zijn fractie te verdedigen met onzin-argumenten als:

 

1) de PVV heeft geen geld voor dure antecedenten onderzoeken
2) door de spectaculaire groei van de PVV was het moeilijk om goede mensen te vinden en goed onderzoek te doen.

 

Beide punten zijn natuurlijk grote flauwekul.

 

1) diverse daden van zijn mensen waren middels goedkope of zelfs gratis onderzoeken te achterhalen of zelfs met een beetje Googlen én de PVV heeft heus wel goede sponsors in Israel-gerelateerde kringen

2) Reeds rond de verkiezingen voor het Europees Parlement in (juni 2009) stond de PVV er heel goed voor in de peilingen en tijdens die verkiezingen haalde de PVV zelfs 17% van de stemmen (versus 15,45% bij de Tweede Kamer verkiezingen een jaar later) én het laatste kabinet Balkenende wankelde reeds lange tijd, waarbij juist de PVV voortdurend oproepen deed aan het kabinet Balkenende om op te stappen. De PVV had dus veel beter voorbereid moeten zijn, zeker omdat ze was gewaarschuwd door alle LPF toestanden in 2002.

Wanneer men uit een aanhang van circa 1,5 miljoen mensen dus uiteindelijk 23 mensen (leider telt niet mee) selecteert waarvan minimaal 6 met een dubieus verleden en nog eens een flink aantal zeer matig is in de communicatie c.q. benodigde kennis dan kun je niet anders concluderen dan dat de PVV leiding hopeloos heeft gefaald.

 

Jouw Beoordeling: Geen | Gemiddelde: 4 (1 vote)

Theme provided by Danetsoft under GPL license from Danang Probo Sayekti