PVV neemt nu al een loopje met CDA en VVD

De VVD en CDA laten nu al duidelijk zien hoe hun voorgenomen minderheidskabinet wordt gegijzeld door de PVV. Vrijdag trok de PVV de stekker eruit. 1 van de 3 dissidenten stapt op en dinsdag stopt de PVV de stekker al weer in het stopcontact en VVD en CDA vinden deze wispelturigheid prima. Wat een blamage. De Nederlandse politiek degenereert supersnel.

Sinds 11 september 2001 en de moord op Pim Fortuyn op 6 mei 2002 gaat het hardhollend achteruit met de vrijheid en democratie in Nederland.

Een met veel voorkeurstemmen gekozen kamerlid wordt zonder pardon op verzoek van de PVV uit de kamer gezet (zogenaamd stapte die onverwachts en vrijwillig op, (tuurlijk)) omdat zijn mening niet wordt getolereerd. En het ondemocratisch handelen van de PVV wordt in de peilingen door een groot aantal achterlijke schapen nog beloond ook.

Het wordt zolangzamerhand bijna tijd om de (schijn)democratie gewoon maar officieel vaarwel te zeggen en bijvoorbeeld iedereen met een IQ onder de 110 het stemrecht te ontnemen.

Hopelijk neemt koningin Beatrix haar verantwoordelijk en roept ze het stelletje ongeregeld in Den Haag eens stevig tot de orde en eist ze in ieder geval een normaal meerderheidskabinet i.p.v. een gegijzeld minderheidskabinet, met gedoogsteun van een achterlijke partij en uiterst gevaarlijke leider, die Nederland heel veel schade kan berokkenen in de internationale gemeenschap.

Nog geen beoordelingen

Theme provided by Danetsoft under GPL license from Danang Probo Sayekti