PVV Israel connectie en PVV bankrekening

De PVV heeft ENORME connectie met Israel. Zelfs in het buitenland hoofdstuk van het partijprogramma van de PVV staat vooral de relatie met Israel genoemd.

Op het web zijn de PVV website en al de PVV donatie websites met elkaar verbonden en ook met allerlei Israelische of Amerikaanse pro-Israelische websites. De PV donaties vanuit Amerika zijn minimaal "6 figures" van alleen 1 foundation. Er zijn heel wat pro-Israel en daarom PVV sponsoren die geld storten op de bankrekening van de PVV

De PVV is ook een graag geziene gast op de Israelische Ambassade en de PVV-leider reist geregeld naar Israel. Daarnaast zijn allerlei adviseurs van Pro-Israel organisaties verbonden met de PVV.

Waarom stelt de 2e kamer geen vragen over deze onderwerpen aan de PVV.
Hoe hoog is het banksaldo van de PVV en heeft de PVV wellicht toezeggingen gedaan tegenover het krijgen van donaties?
Hoe nauw is de connectie tussen de PVV en Israel en is er nog wel sprake van vrije nieuwsgaring hierdoor.
Wat vindt de PVV bijvoorbeeld van de Muur die de Isralisch hebben gebouwd op Palestijns grondgebied. Natuurlijk niet door de tuin van Israelische huizen, maar wel door de tuin van de Palestijnen.

Zonder duidelijkheid op deze vragen en andere zaken die de connectie met Israel verklaren op zuiver politieke gronden kan de PVV toch niet serieus als Nederlandse democratische partij die de Nederlandse belangen behartigd serieus genomen worden. Zijn ze nu echt gek geworden in Den Haag!

Welk 2e kamerlid gaat nu echt serieuze vragen stellen bij de PVV doelstellingen en de connecties die de PVV wereldwijd heeft bij partijen die laten we het voorzichtig zeggen..niet helemaal voor iedereen de belangen behartigd. Den Haag wordt wakker!

Jouw Beoordeling: Geen | Gemiddelde: 5 (3 votes)

Nieuw kabinet wil band met foute landen versterken

De PVV heeft het in ieder geval voor elkaar gekregen. In het conceptregeerakkoord staat:
"Verder wil het kabinet investeren in de band met Israël, waarbij het streeft naar een vredesakkoord met de Palestijnen."

Wat is dat nu voor een no-no-item? Zoiets onbenulligs als de relatie met een klein land als Israël ga je toch niet in een regeerakkoord opnemen?

Bovendien is een band met een dergelijk land dat meer wandaden op haar naam heeft staan dan alle buitenlanders in Nederland bij elkaar zeer verwerpelijk.

Joost

Relatie PVV en Israel

Ben blij te lezen dat iemand hier aandacht aan besteedt. Israel is een vrij fout land dat de mensenrechten op grote schaal schendt.
Inderdaad hoog tijd dat men in de kamer vragen gaat stellen over de connectie tussen Israel en de PVV.
PVV keert zich tegen de EU, maar voor Israel. Beetje vreemd, nietwaar?

PVV versus Israel

Israël wordt al zolang als ze bestaat door een horde van Arabische moslim/mohammedaanse middeleeuwse kalifaten-en oliepatsers met vernietiging bedreigd.

De Joden hebben dat in hun geschiedenis al een keer mee gemaakt.

Daarom zijn ze op hun hoede en verdedigen ze zich terecht.

Soms gaat dit proces wat hardhandig en dan piepen de Arabieren.

Ik geef de joden groot gelijk en sta al mijn leven lang achter ze.

Mensenrechten schenden

Hoezo vrij fout land? Laat mij het bewijs zien dat Israel inderdaad mensenrechten op grote schaal schend.
En als dit het geval blijkt te zijn moeten we dan achter de Islamitische landen, die tegen Israel zijn, gaan staan?
Schenden die de mensenrechten niet? Is daar niet heel erg veel bewijs van?
Natuurlijk is het niet verkeerd te controleren wat er allemaal rond Israel speelt, maar het is een grove fout om Israel te beschuldigen van iets waarmee zij niet begonnen zijn.

reactie: Mensenrechten schendingen door Israel

Hoezo vrij fout land? Laat mij het bewijs zien dat Israel inderdaad mensenrechten op grote schaal schend.

======> De misdaden van Israel tegen de mensen in de Gaza-strook en hen onthouden van primaire levensbehoeften mag als algemeen bekend worden verondersteld.

En als dit het geval blijkt te zijn moeten we dan achter de Islamitische landen, die tegen Israel zijn, gaan staan?

======> Wat heeft het een nu met het ander te maken. Als je niet voor Israel bent, hoef je toch niet per sé wel voor de buurlanden van Israel te zijn?

Natuurlijk is het niet verkeerd te controleren wat er allemaal rond Israel speelt, maar het is een grove fout om Israel te beschuldigen van iets waarmee zij niet begonnen zijn.

======> Ook de vraag wie begonnen is, is niet zo relevant. Het gaat om het kritisch kijken naar de daden van alle partijen. Israel is een hele machtige partij in deze regio en grijpt regelmatig naar middelen die buiten-propotioneel zijn.

Theme provided by Danetsoft under GPL license from Danang Probo Sayekti