Nieuwe herenhuizen in Akersloot al vele maanden te koop

Regelmatig rijd ik over de Geesterweg in Akersloot, waarbij ik 5 grote nieuwe herenhuizen aan de Simon Pauwelslaan passeer.

Deze huizen (zie foto hieronder) staan al vele maanden, en voor mijn gevoel zelfs al 1,5 tot 2 jaar of nog langer te koop, maar nog altijd is er geen één verkocht.

Ze zijn niet eens zo heel duur en vrij op naam beschikbaar. Wat is er mis met deze huizen/deze plek? Of gaat het echt zo ontzettend slecht met de huizenmarkt of is Akersloot zo'n onaantrekkelijke plaats om te wonen?

Het lijkt mij dat koopjesjagers hier hun slag kunnen slaan.

 

Huizen Akersloot, herehuis

 foto: herenhuizen te koop in Akersloot

 

Nog geen beoordelingen

woningen in Akersloot verkocht

Inmiddels is het merendeel van deze huizen in Akersloot verkocht !

Woning verbouwen?

Meer ruimte in uw (nieuwe) woning? Dat kan met
een van de dakkapellen uit het
assortiment van Ubbink Dakkapel !

Huizen aan de Simon Pauwelslaan te Akersloot

Beste JP,

ik rij ook bijna dagelijks langs die woningen. Het is heel raar dat de projectontwikkelaar deze woningen zo laat verpauperen. Het kan niet goed zijn voor een woning om zolang onbewoond te blijven. Het vreemde is ook dat de woningen nog niet helemaal afgebouwd zijn. De kozijnen staan al bijvoorbeeld bijna 5 jaar alleen in de grondverf en het mos groeit er al op. Ook worden er de laatste tijd veel vernielingen aan de woningen aangericht. Hoop dat de huidige eigenaar een goede glasverzekering heeft, want de ramen worden telkens vernield. Vorig jaar zouden de woningen geveild worden. Zelfs dat is niet gelukt.

Woningen Akersloot nog steeds te koop

Het is inderdaad opmerkelijk dat deze grote, nieuwe huizen in Akersloot nog steeds te koop staan. Vandaag (18-10) is dat in ieder geval nog steeds het geval.

Theme provided by Danetsoft under GPL license from Danang Probo Sayekti