Milieuzone Amsterdam lek ?

Eind 2008 is het centrum van Amsterdam een milieuzone voor vrachtauto's geworden. milieuzone AmsterdamIn deze milieuzone, bedoeld om de luchtkwaliteit te verbeteren, mogen alleen vrachtauto's komen die voldoen aan bepaalde milieueisen.

 

Nu kan ik me vergissen maar volgens mij is de automatische cameracontrole sinds een aantal weken lek. Bij de Nachtwachtlaan (in de omgeving Lelylaan, Bastion hotel en Fashion hotel) staat al maanden zo'n camera midden op een bouwterrein en sinds kort op een omheind grasveld terwijl de naastgelegen weg sinds enkele weken weer open is. Via deze route kan men over de Nachtwachtlaan en de Postjesweg naar het gehele centrum rijden zonder nog een camera tegen te komen en is de cameracontrole dus eenvoudig te omzeilen.
 

Het is ook een beetje vreemd gezicht zo'n camera midden op een grasveld met hekken er om heen.
Kennelijk gaat de communicatie tussen diverse afdelingen niet helemaal goed, want men heeft vele maanden de tijd gehad om de verhuizing voor te bereiden.

 

Lokatie

Camera-controle Milieuzone
Nachtwachtlaan
Amsterdam
Netherlands
52° 21' 24.5736" N, 4° 50' 36.2832" E
Jouw Beoordeling: Geen | Gemiddelde: 2 (1 vote)
Javascript is required to view this map.

Lek in camera-controle Amsterdam gedicht.

Volgens mij klopt het dat er bij de Nachtwachtlaan een lek in de controle van de milieuzone zat. Onlangs is de paal in ieder geval verplaatst en wordt weer de straat ter hoogte van het viaduct van de ring A10 gecontroleerd.

Theme provided by Danetsoft under GPL license from Danang Probo Sayekti