Limburgse coalitie geklapt. 2e pvv exit

Je voelt het aankomen..de coalitie CDA, VVD en PVV gaat knallen. Joepie! 1- Hero Brinkman verlaat de PVV 2 - Drents statenlid PVV stapt op 3 - Limburgse coalitie CDA, VVD en PVV is geklapt omdat de PVV de Turkse president schoffeerde. Het 3e punt kan mijnsinziens niet anders dan landelijke consequenties hebben. De PVV is een landelijke partij die de Turkse President heeft beledigd. De Limburgse CDA heeft de juiste beslissing genomen. Wanneer neemt landelijk CDA de juiste beslissing. Het kan toch niet zo zijn dat het VVD en CDA dit allemaal pikt. Het PVV polenmeldpunt, de hedwigepolder tegenstem van de PVV en het schofferen van een voor Nederland belangrijk staatshoofd. Dit kan toch gewoon niet? Misschien wordt het Hedwigepolder dossier wel de hoofd klap. De PVV zal tegenstemmen, terwijl de Zeeuwen zelf het referendum niet willen! Laten we snel het Marokkaans staatshoofd uitnodigen. Het hoofd van de PVV zal wel weer gaan twitteren en dan kan de landelijke politiek niet anders dan reageren..toch. Of het nieuwe boek van het hoofd van de PVV. Daarin schoffeert hij Obama. De eerste president sinds tijden die juist probeert te verbinden! Misschien hoeven we maar heel eventjes wachten en dan hopelijk weer nieuwe verkiezingen. Ik schaam me soms in het buitenland voor onze politieke keuzes...

Jouw Beoordeling: Geen | Gemiddelde: 5 (1 vote)

Wat moet het nieuwe beleid worden nu catshuisakkoord is mislukt

 Gisteren geschreven en nu al bijna gelijk gekregen. De PVV heeft de stekker uit het Catshuisoverleg getrokken en nog belangrijker het gedoogakkoord opgezegd.

Het 2e vind ik nog schokkender dan het eerste. Je begint een regering inclusief gedoogconstructie, en dat laat je niet tussentijds klappen. Het catshuisoverleg kan ik snappen, maar ook meteen de regering naar huis sturen, bah!

Zo'n partij straalt zoveel wantrouwen uit, dat ik hoop dat Nederland met de verkiezingen nu eindelijk niet met de onderbuik, maar met het verstand gaat stemmen!

Op naar de stembus, en stem op de partij die goed bezuinigd en met visie Nederland wil opbouwen.
Hoe moet nederland er over 20 jaar uitzien, en wat moeten we nu doen om dat te bereiken. Waar zijn we goed in en willen we beter in worden. Waar zijn we slecht in en moeten we misschien europees of anders "uitbesteden" of beter in worden?

Voor de korte temijn;Posten waar ik aan denk zijn;:  hypotheekrenteaftrek, pensioenleeftijd NU (eind van het jaar) naar 68, solidariteit tussen generaties (ouderen met eigen huis van meer dan 400.000 extra belasten en dat geld naar jongeren laten gaan), duurzame energie subsidies, bankentax, meer toezicht op financiele wereld, gelijkheid creeren, cultureel erfgoed behouden, ontwikkelingssamenwerking middels kleine kredieten, bonusssysteem afschaffen, topsalarissen 70% belasten, technologie subsidies, stoppen met straaljagers en investeren in predators..ik kan nog wel doorgaan, maar hoor graag jullie "verlanglijstjes".

 

Theme provided by Danetsoft under GPL license from Danang Probo Sayekti