Inktvis Paul de voorspeller van het WK voetbal

Inktvis Paul is een tweejarige oktopus geboren in het Sea Life Park in Weymouth, Engeland. Inktvis Paul gaat vrijdag de winnaar van de WK-finale Nederland – Spanje voorspellen. De inktvis zit nu in het aquarium Sea Life in Oberhausen en baarde opzien door van alle zes wedstrijden van het Duitse elftal tijdens het WK de uitslag goed te voorspellen. Duitsland was in rep en roer toen de inktvis in aanloop naar de halve finale voor de Spaanse vlag koos, maar het dier kreeg ook nu jammerlijk gelijk.

Inktvis Paul heeft dus goed voorspeld dat Duitsland zou verliezen van Spanje, en er gingen al berichten op het internet dat Inktvis Paul Nederland laat winnen van Spanje.

Inktvis Paul is het orakel van het WK 2010 en doet zijn werk heel wat beter dan de Zuid Afrikaanse Orakels die in verschillende krantjes geraadpleegd zijn.

Mijn droomfinale was en is Spanje - Nederland, waarbij Nederland natuurlijk wint! Hopelijk voorspelt Inktivs Paul dit ook echt komende vrijdag!

Nog geen beoordelingen

Mannie de parkiet én Paul de Octopus voorspellen winst Oranje

Joepie, het ziet er goed uit voor Oranje. Zowel volgens de voorspelling van Mannie de parkiet uit Singapore als de octopus Paul uit Duitsland gaat Nederland van Spanje winnen.

De inktvis koos weliswaar voor de mossel bij de vlag van Spanje, maar gelukkig heeft het beest het bij finale-wedstrijden bij de verkeerde eind: winst voor Nederland dus.

 

JP

Pulpo Paul voorspelt Nederland-Spanje

Maar heeft die inktvis nou alleen wedstrijden van Duitsland voorspeld?

En zo ja, wat zegt dat dan over de voorspelling van een wedstrijd tussen twee andere landen?

En zo nee, hoe goed waren zijn voorspellingen van andere WK wedstrijden?

Bizar, dat de media en nu ook wij hier aandacht aan zulke onzin besteden.

Theme provided by Danetsoft under GPL license from Danang Probo Sayekti