Blog van martijn

De wereld draait door; de grootste webshop van Nederland!

Ben ik nu de enige die dit ziet..

De wereld draait door lijkt een informatie-programma op prime time met interessante onderwerpen, maar steeds vaker is het een podium voor allerlei bekende nederlanders of aspirant bekende nederlanders.

Er wordt een CD-tje gepresenteerd, een bekende nederlander komt zijn boek presenteren, of een schrijver van een boek komt met een bekende nederlander zijn boek preseteren.

Of natuurlijk een website, goede doel, of anderszinds social media event.

Sommige bekende nederlanders komen alleen over een specifiek onderwerp praten als er ook voldoende aandacht is voor hun nieuw geschreven boek..zie bijvoorbeeld de berichtgeving over Peter R. de Vries op allerlei blogs hierover.

Jouw Beoordeling: Geen | Gemiddelde: 4.5 (2 votes)

Zetels 50+ partij leiden tot leeftijdsdiscriminatie

Henk Krol met zijn 2 zetels voor de 50+ partij gaan de 50+ ers meer schade brengen dan plezier is mijn voorspelling.

Henk Krol zit maar te zeuren dat de pensioenen niet verlaagd moeten worden, en dat de pensioenfondsen barstens vol zitten met geld en dat dat maar uitgekeerd moet worden aan de ouderen.

Henk vergeet een ding, en dat is dat de huidige ouderen het meestal prima voor elkaar hebben. Ze hebben een eindpensioen, terwijl iedereen onder de 50+ een middenpensioen heeft, ze hebben meestal een eigen woning met overwaarde. De meeste ouderen om mij heen zijn nog erg energiek en hebben alle tijd van de wereld en geld. De tennisbaan is vol van deze generatie en men heeft het erg goed.

Jouw Beoordeling: Geen | Gemiddelde: 4.8 (8 votes)

Eurobonds of niet, het instrument werkt al!

De eurotop van komend weekend is volgens mij vooral een poppenkast.

Zuid Europa heeft Noord Europa volledig in zijn greep sinds vorige week.
Vorige week heeft de ECB (Europese Centrale Bank) namelijk besloten dat banken leningen met de rating BBB als onderpand mogen aanbieden aan de ECB.

Dit betekent dat zuideuropese landen al hun hypotheekschulden, bad-bank schulden, verzekeringsschulden etc.. kunnen afwentelen op de ECB..

Bij de ECB zijn namelijk hoofdelijke stemmingen en de stemmen van Italie, Cyprus, Griekenland, Spanje, Ierland en Portugal zwaarder dan de stemmen van Nederland Duitsland en Finland. Kortom we zijn buitenspel gezet! Barcelona heeft gescoord en Ajax staat aan de kant.

Nog geen beoordelingen

Fotonen verplaatsen een begin van teleportatie?

Weinig mensen hebben denk ik gister het nieuws over de fotonen verstrengeling gelezen, of de crisis overschaduwd dit baanbrekende nieuws.

zIe http://nieuws.nl.msn.com/opmerkelijk/teleportatie-op-canarische-eilanden

Nog geen beoordelingen

Verliefd op DJ Isis

Ja ik ben verliefd op DJ Isis. DJ Isis is een fenomeen in het DJ wereldje en is superknap en heeft alles wat een man begeerd. Maar daarom ben ik niet verliefd op DJ Isis. DJ Isis

Nee ik ben verliefd op DJ Isis omdat zij veelal gedaan heeft wat ze zegt en eenvoudig is gebleven.
Ik ben niet verliefd op de persoon, maar op de uitstraling en haar gedachtengoed.

Een kleine greep uit wat DJ Isis gezegd heeft. Allereerst ziet zij de crisis als een kans ipv als een bedreiging. In haar ogen gaat het juist beter door de crisis ipv slechter. We moeten zo arm worden dat we onze rijkdom niet in materie maar in wijsheid gaan zoeken.

Jouw Beoordeling: Geen | Gemiddelde: 4 (2 votes)

Kunnen niet nog meer parlementariers de PVV verlaten?

Hero Brinkman is uit de PVV gestapt, waardoor de regering VVD en CDA inclusief de gedoogpartij PVV geen meerderheid meer heeft. Dit is de reden dat de SGP op de achterbank van de dienstauto van Rutte plaatsnam om te horen welke plannen men in het catshuis maakt en de geluiden van de SGP daarop te laten horen.

De regering heeft namelijk de SGP nodig om een meerderheid in de kamer te hebben nu Hero Brinkman niet meer deel uitmaakt van de PVV en dus geen afspraken meer heeft mbt tot gedogen. Het zogenaamde gedoogakkoord. Maar als nu 2 andere PVV'ers ook zouden opstappen, dan heeft de regering zelfs niets meer aan de SGP!

Nog geen beoordelingen

Tegenstanders multiculturele samenleving roeren zich tegen Turkije

Soms begrijp ik niks van de tegenstanders van de multiculturele samenleving.

Mij lijkt het dat zij blij horen te zijn als culturen waar zij vanaf willen bloeien en dat daardoor sommige allochtonen dan weer huiswaards keren. Maar ik denk dat ik het bij het rechte eind heb met mijn eerdere blog: www.hirsi.nl/tegenstanders-van-multiculturele-samenleving-zijn-helemaal-niet-tegen-buitenlanders

Jouw Beoordeling: Geen | Gemiddelde: 3.8 (4 votes)

Deadlock Griekenland; als de banken meedoen en schulden afwaarderen is Griekenland failliet

Griekenland lijkt in een bijzondere situatie gekomen te zijn, door ingrijpen van Duitsland en Frankrijk.

Duitsland en Frankrijk dachten de publieke opinie mee te krijgen door de banken te vragen hun schulden af te waarderen en/of hun terugbetaling uit te stellen.

Maar de Amerikaanse kredietbeoordelers zeggen doodleuk. Ok, als banken bij een land of grote organisatie hun schulden afwaarderen is dat land of die organisatie per definitie failliet. Dit omdat banken dit alleen doen als ze binnen de contracttermijnen hun geld niet kunnen krijgen.

Nog geen beoordelingen

Googleplus zal hoge ogen gooien!

Ik ben googleplus aan het testen. Mijn eerste reactie is. Google heeft goed nagedacht waarvoor een social media en netwerk tool bedoeld is!

Google plus heeft kringen waarin je andere google plus gebruikers kunt plaatsen.
Google plus heeft ook een kring "Volgen". Hierin plaats je mensen die je wilt volgen zoals je doet met Twitter. Jij ziet hun berichten wel, maar zij jouwe niet als je dat niet wilt.

Nog geen beoordelingen

Geld uit de BRIC landen; Brazilie, Rusland, India en China?

Geld stroomt net als water naar de plek met de minste weerstand.

Europa zit in een mega-financiele crisis door enerzijds de te grote leendrift in het verleden van Griekenland en anderszijds de economische malaises in Ierland, Portugal en Spanje. Dit worden wel eens de PIGS landen genoemd.

Is de internationale oplossing eigenlijk niet heel eenvoudig. Kunnen de BRIC landen (Brazilie, Rusland, India en China), niet beter geld lenen aan Griekenland dan wij binnen de EU doen?

China alleen al heeft 3000 Miljard reserve, waar ze volgens mij onvoldoende mee doen. Het geld kan daar niet op.

Nog geen beoordelingen

Theme provided by Danetsoft under GPL license from Danang Probo Sayekti