Ben ik nu gek, of word ik gek van de formatie

Even wat feiten op een rij.

1) De regering gaat volgende week van start. De regering bestaat uit VVD en CDA

2) De CDA-ers Ferrier en Koppejan blijven bezwaren houden tegen de gedoogplannen en vooral de uitvoering daarvan.

3) Maar de hele CDA-fractie keurt het regeringsakkoord EN het gedoogakkoord goed!!

Dit is weer echte heerlijke Nederlandse politiek. We zeggen A, maar zeggen geen B.

Oftewel Koppejan en Ferrier kunnen elk gedoogplan, in hun uitvoering torpederen. Dus ze zeggen zeg maar, JA tegen het bouwen van een asielzoekerscentrum, maar als er gebouwd moet worden keuren ze elke plaats waar gebouwd kan worden af. Ja zo kan ik het ook!

En Verhagen blij, want hij heeft een unaniem akkoord op de PLANNEN. Rutte akkoord want hij wordt minister-president. De PVV-baas blij want hij kan aan zijn achterban tonen dat zijn gedoogakkoord gepland is.
Ik zeg bewust gepland, want Wilders weet natuurlijk ook wel dat bijna alle maatregelen symboolpolitiek zijn.
Als voorbeeld en nu algemeen bekend is, zijn er helemaal geen rechters en politie die hoofddoekjes dragen. Ja dan kan ik ook een verbod instellen.Jongens we mogen niet roken in een astmakliniek...hallo.

En Koppejan zegt ook nog doodleuk, ach wij kunnen die plannen ook niet blokkeren want dan gaat de VVD en PVV en de CDA-ers die wel PVV minded zijn, gewoon naar de SGP. We worden een beetje Israel dan.

Nu ja het lijkt wel of we allemaal murf gebeukt zijn en we perse een regering willen, welke het ook is.
We zullen het zien, plannen zijn er. De uitvoering wordt erg interessant om te volgen.

Nog geen beoordelingen

Den Haag geteisterd door rattenplaag

Ik denk niet dat je gek wordt. Het klopt allemaal van geen kant. Het CDA-bestuur kon alleen met grote moeite, misleiding, list en bedrog de boel bij elkaar houden en afvalligen uit de partij zetten.
De partij van normen-en-waarden-prediker JP Balkenende blijkt volledig vergiftigd te zijn door een ziekte genaamd "machtswellust". Alles moet wijken om te zorgen dat het CDA ministers kan leveren voor het nieuwe kabinet en om te zorgen dat Verhagen vice-premier kan worden.

En inderdaad de PVV-leider blij, want die kan lachend in zijn eentje aan de touwtjes trekken en hij hoeft niet vergeefs binnen zijn achterlijke achterban te zoeken naar een intelligent persoon die minister of staatsecrataris zou hoeven worden en zelf kan ie zich de moeite van zo'n post ook besparen met zich beperken tot "ja" en "nee" zeggen en zich volledig concentreren op zijn media-optredens.

René

Theme provided by Danetsoft under GPL license from Danang Probo Sayekti