November 2010

Ivo Opstelten wil "drugskind" aan de schandpaal nagelen.

Minister van Veiligheid en Justitie Ivo Opstelten wil de namen van blowende jongeren bekend maken bij medescholieren, leraren en ouders en daarmee deze leerlingen keihard aanpakken en aan de schandpaal nagelen.
Typisch weer zo'n gevalletje waarbij je weer weer gaat twijfelen aan het verstand en de maatschappelijke betrokkenheid van de oude, grijze heren in Den Haag (voor zover je daar nog enig vertrouwen in had).

1) is een af en toe een blowtje helemaal niet zo erg, zeker niet in vergelijking tot de grote hoeveelheden alcohol die Nederlandse volwassen wekelijks en lachend tot zich nemen.

Nog geen beoordelingen

Zonne-energie voor iedereen tegen de laagste prijs

Hallo,

Steun dit initiatief van http://www.wijwillenzon.nl/ !
Ik denk er zelf ook over om hieraan mee te doen.

Doordat wijwillenzon.nl de panelen in grote hoeveelheid gaat inkopen hebben ze een leverancier bereid gevonden om de kwaliteitspanelen tegen de goedkoopst mogelijke prijs in Nederland te kunnen verkopen.

Iedereen kan meedoen, en de paneelmaten zijn gangbaar. Je hoeft nu niet te wachten op subsidie, want de prijs is ongeveer gelijk als inclusief subsidie bij de normale zonnepaneel aanbieders.

Dus geen excuus meer! Nederland is extreem dichtbevolkt, dus heeft enorm veel daken. Ons land is dus bij uitstek geschikt om dit oppervlakte op de daken uit te nutten voor zonne-energie.

Nog geen beoordelingen

Geen Happy meals meer bij McDonalds in San Francisco

Moeten we toch weer leren van de Amerikanen?

De Amerikaanse stad San Francisco gaat het Happy Meal verbieden. De wet gaat niet expliciet over de Happy Meal, maar die heeft de meeste impact. In San Fransisco mogen alleen Kado's gegeven worden bij eten die aan bepaalde voedingsvoorwaarden voldoet.

De McDonalds voedselwaren voldoen hier niet aan!

Op deze manier wil San Fransisco vetzucht bij kinderen Bestrijden. De stad is als eerste stad in de wereld een statement aan het geven dat ze het niet ok vinden om speelgoed weg te geven bij het ongezonde fastfood voedsel.

Het verbod gaat op 1 december 2010 in. Hopelijk zullen andere steden dit goede wetsvoorstel volgen, en wellicht Amsterdam wel?

Jouw Beoordeling: Geen | Gemiddelde: 4.6 (7 votes)

Slechte ervaringen met Internetspaarrekeningen en dubieuze actie van banken

Na eerder banken een klein beetje te hebben verdedigd tegen de soms doorslaande kritiek, nu maar weer eens een punt van kritiek.

Rentelokkers:

Nog geen beoordelingen

PVVee leider praat recht wat krom is. PVV leiding faalt hopeloos.

De geblondeerde PVVee leider, die met zijn grote mond anderen regelmatig verweet dat ze kromme dingen recht proberen te praten, blijkt zelf geen haar beter.

De afgelopen dagen probeerde hij de wandaden van enkele van zijn partijgenoten (waaronder Eric Lucassen en James Sharpe) af te zwakken, terwijl mensen met zulk gedrag voorheen als tuig van de richel en criminelen werden betiteld door deze partij.

Lucassen heeft ook nog eens keihard gelogen en ook dat wordt gedoogd door de PVV leider.

Verder probeert de PVV leider de krakkemikkige samenstelling van zijn fractie te verdedigen met onzin-argumenten als:

 

Jouw Beoordeling: Geen | Gemiddelde: 4 (1 vote)

Bomaanslag in New Delhi, teletekst een beetje in de war

Teletekst meldt dat bij een bomaanslag op een begraafplaats in New Delhi (India) 65 mensen zijn omgekomen toen een flat van vijf verdiepingen instortte, om vervolgens te melden dat het niet helemaal duidelijk is waardoor het pand instortte. Kennelijk zijn er stukken tekst van verschillende berichten door elkaar gehaald.

bomaanslag New Delhi

 

 

Nog geen beoordelingen

Matig optreden PVV-leider bij affaire Lucassen

Na als lachende derde te hebben toegekeken naar de chaotische CDA-taferelen tijdens de formatie-periode, laat de PVV-leider bij zijn eerste echte test in de "affaire Lucassen" zien dat zijn grote mond in ieder geval niet maatgevend is voor zijn leidereigenschappen.

Lucassen, een man die zijn woonbuurt terroriseerde, de duidelijke regels bij defensie heeft overtreden en gelogen moet hebben voor zijn aantreden in de Tweede Kamer, zou gewoon per direct het veld moeten ruimen.

Maar kennelijk heeft de leider van de PVV onvoldoende controle over zijn partijleden.

Jouw Beoordeling: Geen | Gemiddelde: 4.5 (2 votes)

Beth Hart Live in Paradiso November 2010

Na een paar jaar van afwezigheid trad Beth Hart gisteravond eindelijk weer eens op in poptempel Paradiso in Amsterdam.
Hart is in Nederland met name bekend door haar songs "L.A. Song (Out Of This Town)" en "Leave The Light On" uit de jaren 2000 resp 2003 en haar stem doet velen denken aan Janis Joplin.
Hart's leven werd deels getekend door strijd met drank, drugs en een bipolaire stoornis. Net als de vorige albums gaat ook het nieuwe "My California" over haar eigen ervaringen.

Dinsdagavond was ze weer duidelijk terug van weggeweest met een zeer goed optreden voor een dolenthiosiast publiek.

 

Lokatie

Netherlands
52° 21' 43.5744" N, 4° 53' 1.4928" E
Jouw Beoordeling: Geen | Gemiddelde: 4.8 (4 votes)

The times 105.000 betalende bezoekers, zijn 100.000 daarvan niet al berekend?

Ja, the times in Groot Brittanie komt met geweldig nieuws.

De times heeft sinds het begin van het jaar zijn website afgeschermd. Alleen betalende bezoekers kunnen de pagina's nog zien. En nu komt times met de cijfers. Ze hebben 105.000 betalende bezoekers.

Een Ipad applicatie kost 9,99 pond sterling en website-lezers betalen 1 pond per dag, of 2 pond per week voor toegang tot de website. Voor 105.000 betalende bezoekers zou je zeggen, de times is goed bezig!

Maar wat lezen we onderaan het persbericht. 100.000 bezoekers hebben zich aangemeld via de papieren krant, en hebben gratis toegang tot de website!

Nog geen beoordelingen

Biodiversiteitsakkoord, maar wat zijn de gevolgen

Hoera! Er is een biodiversiteitsakkoord gesloten in Japan!

Dit is heel belangrijk voor de wereld, veel soorten dieren en planten worden namelijk met uitsterven bedreigt. En nog erger, we weten eigenlijk niet welke dieren en planten uitsterven zonder dat we met ze kennis gemaakt hebben.

Je zou kunnen zeggen wat niet weet wat niet deert, maar ja als die dieren of planten nu net het medicijn tegen een bepaalde ziekte bevatten...hoe zonde is het dan toch.

Nog geen beoordelingen

Theme provided by Danetsoft under GPL license from Danang Probo Sayekti