September 2010

Tegenstanders van multiculturele samenleving zijn helemaal niet tegen buitenlanders!

Het wordt me steeds duidelijker. Tegenstanders van multiculturele aspecten, zijn helemaal niet tegen buitenlanders. Ze zijn tegen de overlast die gepleegd wordt, en tegen de overheid die hier niets aan doet.

Veel tegenstanders van buitenlanders wonen in volkswijken die vroeger alleen door autochtonen nederlanders bewoond werden. Hun tegenstand gaat vooral om: geluidsoverlast, verloedering van de openbare ruimte, aggressieve hangjongeren en een overheid die buitenlanders voortrekt. Dit heeft Forum; Instituut voor Multiculturele Vraagstukken uitgezocht.

Jouw Beoordeling: Geen | Gemiddelde: 3 (2 votes)

Snap ik het nu nog? Bio groenten en fruit blijkt veel meer milieuschade te veroorzaken dan 'gewone'

Volgens de Volkskrant is biogroente en fruit veel meer milieuonvriendelijk dan we denken.

Voorbeelden die aangehaald worden zijn tomaten uit Nederlandse kassen t.o.v. spaanse tomaten van het land.
Hoe kunnen in godsnaam kastomaten, bio tomaten genoemd worden is het eerste wat ik me afvraag?

Wanneer is iets een bio produkt. Als het niet besproeid wordt, of als het via natuurlijke wijze gekweekt wordt?

Ook heeft de Volkskrant het over de rozen uit Afrika die veel milieuvriendelijkelijk zijn dan de rozen gekweekt in Nederland. Het lijkt mij nog steeds onwaarschijnlijk.. De Rozen moeten toch ook met een vliegtuig hierheen gebracht worden. Is dat niet een enorme milieuschade?

Nog geen beoordelingen

Iraanse president bij Verenigde Naties

Zie: http://www.msnbc.msn.com/id/39331594/ns/world_news

Wat ik het ergste van deze toespraak vind, is het weglopen van Amerikaanse diplomaten en ook de Belgen lopen weg. Waarom?

Waarom mag de Iraanse president niet een andere visie hebben op de dingen? Ik snap niets meer van monopolistische kijk op dingen. Feit is dat de Amerikanen na 9/11 wel heel snel conclusies trokken. Feit is ook dat Irak en Afghanistan belangrijke grondstoffen hebben.

Ik zeg niet de Iraanse president gelijk heeft, en dat hij zuiver op de korrel is, maar zijn gezichtspunten dienen minimaal op VN niveau onderzocht te worden.

Jouw Beoordeling: Geen | Gemiddelde: 4 (1 vote)

Verhagen zo integer als Klink

Waarom verbaast het me niet dat Ab Klink de beroemde brief geschreven heeft op verzoek van de CDA-fractievoorzitter BlekerEN Verhagen? Die hebben hem gevraagd zijn bezwaren op papier te zetten.
Dit heeft Ab Klink netjes en oprecht gedaan. De brief was alleen bedoeld voor de fractievoorzitter en Verhagen.

Wie heeft die brief laten uitlekken? Wie had daar voordeel bij? En waarom zegt Verhagen dat hij Klink helemaal niet gevraagd heeft een brief te schrijven? Waarom liegt hij?

Klink heeft geen reden meer tot liegen. Hij is opgestapt als onderhandelaar en staat tot nu toe ook als integer politicus bekend.
Verhagen daarentegen heeft al de schijn tegen zich. Was hij zuiver bij het Afghanistan debat?

Nog geen beoordelingen

PVV Israel connectie en PVV bankrekening

De PVV heeft ENORME connectie met Israel. Zelfs in het buitenland hoofdstuk van het partijprogramma van de PVV staat vooral de relatie met Israel genoemd.

Op het web zijn de PVV website en al de PVV donatie websites met elkaar verbonden en ook met allerlei Israelische of Amerikaanse pro-Israelische websites. De PV donaties vanuit Amerika zijn minimaal "6 figures" van alleen 1 foundation. Er zijn heel wat pro-Israel en daarom PVV sponsoren die geld storten op de bankrekening van de PVV

De PVV is ook een graag geziene gast op de Israelische Ambassade en de PVV-leider reist geregeld naar Israel. Daarnaast zijn allerlei adviseurs van Pro-Israel organisaties verbonden met de PVV.

Jouw Beoordeling: Geen | Gemiddelde: 5 (3 votes)

PVV neemt nu al een loopje met CDA en VVD

De VVD en CDA laten nu al duidelijk zien hoe hun voorgenomen minderheidskabinet wordt gegijzeld door de PVV. Vrijdag trok de PVV de stekker eruit. 1 van de 3 dissidenten stapt op en dinsdag stopt de PVV de stekker al weer in het stopcontact en VVD en CDA vinden deze wispelturigheid prima. Wat een blamage. De Nederlandse politiek degenereert supersnel.

Sinds 11 september 2001 en de moord op Pim Fortuyn op 6 mei 2002 gaat het hardhollend achteruit met de vrijheid en democratie in Nederland.

Nog geen beoordelingen

Chimpansees herkennen vallen

Zie: http://www.nu.nl/opmerkelijk/2326055/chimpansees-in-guinee-ontmantelen-v...

Dit is het soort nieuws waarvan ik altijd denk, moeten we dit eigenlijk wel weten.
De stropers lezen dit nieuws op een gegeven moment ook, en gaan de vallen verbeteren waardoor de chimpansees weer meer in de val lopen.

Ik vind het wel erg humoristisch dat de Chimpansee ontdekt heeft hoe de val werkt.
Ik zie de stroper al terugkomen en de lege dichtgeklappen vallen en strikken zien.

Maar nogmaals, liever had ik alleen geweten dat er minder Chimpansees gevangen werden dan ook te weten dat dit komt doordat ze zelf de vallen weten te ontmantelen of ontwijken

Nog geen beoordelingen

Politiek en een kathond

Hoi,

De politiek is vastgelopen in Nederland. Ach dat is ie al een tijdje en het verbaasde mij dan ook niks dat die ene partij de boel heeft laten klappen.
Hoe kan een onderhandelingspartij een ongrondwettelijke actie vragen van de ander. Dat is toch met voorbedachte raden de boel stukmaken? Waarom zien veel Nederlanders dat niet?

Soms denk ik dat Nederlanders en niet-westerse Nederlanders te zien zijn als katten en honden. Die gaan soms niet samen.

Jouw Beoordeling: Geen | Gemiddelde: 4 (1 vote)

Nieuwe herenhuizen in Akersloot al vele maanden te koop

Regelmatig rijd ik over de Geesterweg in Akersloot, waarbij ik 5 grote nieuwe herenhuizen aan de Simon Pauwelslaan passeer.

Deze huizen (zie foto hieronder) staan al vele maanden, en voor mijn gevoel zelfs al 1,5 tot 2 jaar of nog langer te koop, maar nog altijd is er geen één verkocht.

Ze zijn niet eens zo heel duur en vrij op naam beschikbaar. Wat is er mis met deze huizen/deze plek? Of gaat het echt zo ontzettend slecht met de huizenmarkt of is Akersloot zo'n onaantrekkelijke plaats om te wonen?

Het lijkt mij dat koopjesjagers hier hun slag kunnen slaan.

 

Huizen Akersloot, herehuis

Nog geen beoordelingen

Laatste Arbeidsvitaminen van Gerard Ekdom op 3FM

Ik hoorde vandaag toevallig het begin van de laatste uitzending van Arbeidsvitaminen gepresenteerd door Gerard Ekdom op 3FM (de liefhebbers van Arbeidsvitaminen weten dat het programma verder gaat op radio 5, die van Ekdom dat ie op 3FM blijft, maar dan van 12:00 tot 14:00).

Jouw Beoordeling: Geen | Gemiddelde: 3 (3 votes)

Theme provided by Danetsoft under GPL license from Danang Probo Sayekti